fbpx

València tanca, amb 1.800 inscrits, els III Fòrum d’Oportunitats

RedacciónMartes, 6 de noviembre de 2018
0

Amb el Fòrum de València que se celebra aquesta setmana en el Museu de les Ciències de València, la Conselleria conclou la tercera edició dels Fòrum d’Oportunitats que tracten de crear un punt de trobada entre el professorat, l’alumnat i les empreses perquè puguen compartir les seues experiències i participar activament en la millora integral del sistema de Formació Professional, amb la generació d’interaccions i sinergies amb el teixit productiu valencià.

Més de 1.800 inscrits entre alumnat de Formació Professional i professorat participen els dies 6 i 7 de novembre en aquest esdeveniment. Amb sis espais simultanis amb actititats, els estudiants milloren les seues habilitats i competències per fer front a la seua propera inserció laboral.

En el transcurs del Fòrum d’Oportunitats es fan xarrades amb empreses, centres educatius i emprenedors; a més, i de manera simultània, se celebren sessions sobre temes tan innovadors com són presentació en dos minuts, construcció de marca personal, currículums adaptats a les xarxes socials o eines imprescindibles per a parlar en públic.

També es duran a terme simulacions d’entrevistes de treball, i com a novetat enguany es disposa d’una aula TIC on l’alumnat poden fer el seu ‘curriculum vitae’ i crear el seu perfil en xarxes d’ocupació.

0