fbpx

El període d'admissió d'alumnat serà del 9 al 17 de maig en Infantil en Valencia

L'alumnat de Secundària i Batxillerat, del 21 al 30 de maig. Alacant proposa recuperar el districte únic amb tres zones. La formalització de matrícula, del 13 de juny al 3 de juliol.
RedacciónMartes, 2 de abril de 2019
0

Els punts per renda pujen a tres quan la família rep la renda d'inclusió. MAGISTERIO

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat el període d’admissió d’alumnat en els centres sostinguts amb fons públics d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat per al curs 2019-20.

El procés d’admissió és el tràmit que segueixen les famílies per incorporar els seus fills i filles per primera vegada en el sistema educatiu valencià o quan decideixen canviar de centre per qualsevol motiu. Una vegada que s’haja obtingut una reserva de lloc escolar a través del procés d’admissió, comença el període de matriculació. Aquest procés és especialment rellevant per a les famílies que matriculen els seus xiquets i xiquetes nascuts en 2016 en el segon cicle d’Educació Infantil (3 anys), i per a les famílies que vulguen matricular els fills i filles nascuts en 2017 en les aules de 2 anys, dels centres d’Infantil i Primària. Les famílies també poden matricular en el primer curs d’Educació Primària els xiquets i les xiquetes que hagen nascut en 2013.

Des del 9 de maig

Les famílies de l’alumnat d’Educació Infantil i Primària podran presentar les sol·licituds d’admissió als centres educatius del 9 al 17 de maig. Una vegada comprovades i baremades les sol·licituds, la publicació de les llistes provisionals es farà el 30 de maig.

Posteriorment s’obrirà un període de reclamacions entre el 30 de maig i el 3 de juny, i una vegada ateses, es publicaran les llistes definitives de l’alumnat admés el 12 de juny. Les famílies podran formalitzar la matrícula del 13 de juny al 3 de juliol.

Lletra 'O'

La lletra ‘O’ marcarà el desempat en punts en el procés d’admissió de l’alumnat d’Infantil de 3 anys.

Pel que fa a l’alumnat de Secundària i Batxillerat, la presentació de sol·licituds es realitzarà del 21 al 30 de maig i una vegada realitzada la baremació, es publicaran les llistes provisionals en els centres educatius el dia 11 de juliol.

Les reclamacions es podran fer de l’11 al 15 de juliol, i una vegada resoltes, es publicaran les llistes definitives de l’alumnat admés el 18 de juliol. La matriculació es formalitzarà entre el 19 i el 26 de juliol.

L’alumnat procedent de centres adscrits que no hagen sol·licitat plaça en un altre centre en el procés d’admissió podran avançar la matrícula del 20 al 27 de juny.

Posteriorment s’obrirà un període de reclamacions entre el 30 de maig i el 3 de juny, i una vegada ateses, es publicaran les llistes definitives de l’alumnat admés el 12 de juny.

Les famílies podran formalitzar la matrícula del 13 de juny al 3 de juliol.

0
Comentarios