Stepv convoca a la Comunitat Valenciana una vaga de personal interí els dies 24, 25 i 26 d’abril

El sindicat i CPI celebren una acampada de protesta a la seu de la Conselleria a València.
Pablo RoviraMartes, 10 de abril de 2018
0

L’acampada de professorat interí celebrada durant la setmana passada en la seu de la Conselleria a València va acordar convocar tres jornades de vaga el 24, 25 i 26 d’abril, amb la finalitat de que es “garantisca la continuïtat en el treball després de les oposicions massives anunciades per la Conselleria d’Educació”.

La Coordinadora de Professorat Interí (CPI) i el sindicat Stepv van valorar positivament la mobilització del 3 i 4 d’abril, que el seu objectiu era exigir un pacte d’estabilitat que “realment garantisca la continuïtat del treball d’aquest col·lectiu després de les oposicions massives” anunciades per l’Administració autonòmica.

Segons el sindicat Stepv, l’anunci de les 13.000 places que es convocaran entre 2018 i 2021 no s’ha negociat prèviament, i està generant des de llavors “molta inquietud i intranquil·litat” en el col·lectiu, perquè aquest sistema “no garanteix que qui no supere el procés de concurs oposició puga continuar treballant”.

L’acampada dels interins, secundada per més d’un centenar de docents, es va convocar per al 3 d’abril per ser un “dia simbòlic”, ja que eixe dia es va signar “el nefast acord de professorat interí en 2013, que finalment va ser tombat pels tribunals” atenent el recurs d’Stepv i després d’una llarga lluita de mobilitzacions durant dos anys.

0