El 94,40% de xiquets, admesos en primera o segona opció

Apuja quasi un punt el percentatge d’alumnat admés en primeres opcions; aquestes llistes es poden consultar en tots els taulers d’anuncis dels centres educatius esmentats.
RedacciónMartes, 12 de junio de 2018
0

La Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport ha publicat aquest 4 de juny les llistes provisionals d’admesos al centres educatius sostinguts amb fons públics d’Infantil i Primària. Aquestes llistes es poden consultar en tots els taulers d’anuncis dels centres educatius esmentats. Després d’haver fet la baremació de totes les sol·licituds d’admissió que han dut a terme les famílies als centres sostinguts amb fons públics, s’ha pogut comprovar que el 97,54% dels xiquets i xiquetes han estat admesos als centres que havien escollit les famílies en la sol·licitud presentada.

En concret, la xifra és d’un 94,40% d’admesos provisionals en primera o segona opció. D’aquestes xifres s’extrau que ha pujat un punt el nombre de sol·licituds d’admesos en primera o segona opció respecte a les xifres del curs passat, que se situaven en un 93,38%.

A les comarques d’Alacant, el percentatge d’admesos en la primera o segona opció en Infantil de 3 anys ha estat del 95,40%. A les comarques de Castelló, el resultat és del 93,85%. En el cas de les comarques de València, se situen en un 93,81% les famílies que tenen plaça en la primera o segona opció de centre escollit. Educació ha comprovat que s’han fet 110.480 sol·licituds per ordre de preferència en Infantil de 3 anys, un 1,95% més de sol·licituds que el curs passat.

0