Escoles Catòliques celebra la reunió de directors de col·legis

RedacciónMartes, 9 de octubre de 2018
0

La secretària autonòmica d’Escoles Catòliques de la Comunitat Valenciana, Vicenta Rodríguez, va presidir la setmana passada la reunió de directors dels col·legis de la província de València que formen part de l’organització. Cal recordar que Escoles Catòliques és la patronal de centres religiosos i concertats més nombrosa de la Comunitat Valenciana.

En la trobada es va repassar l’inici de curs escolar i els diferents reptes a abordar durant el curs 2018-19 i les dificultats que té el sector de l’ensenyament concertat. Es van tractar els temes d’actualitat normativa i s’ha parlat de la renovació de concerts d’infantil i primària que durà a terme la Conselleria durant aquest curs.

Durant l’acte es va fer lliurament dels premis Innova València, en col·laboració amb el Grup Anaya, als col·legis “Ave María” de Benimàmet, “Santa Teresa” de Torrent i el col·legi “Santa Ana i San José” d’Albal. A tots ells se’ls ha lliurat un ordinador portàtil per la qualitat de la innovació en els projectes educatius presentats.

Així mateix s’han lliurat les plaques acreditatives del Programa PIPE als centres que s’han incorporat. Aquest pla va dirigit a la millora i potenciació de l’ensenyament de l’anglès.

0