fbpx

Un nou congrés d'FP per reflexionar sobre el repte tecnològic en Valencia

La trobada se celebra els pròxims dies 17 i 18 de maig en València. El conseller d'Educació, Vicent Marzà, inaugura l'esdeveniment. El congrés se centra en l'impacte de l'era 4.0 en l'FP.
RedacciónMartes, 7 de mayo de 2019
0

Aquest congrés d'FP se celebrará la setmana que ve al Palau de la Música de València. MAGISTERIO

València acull la setmana vinent el Congrés ‘La Formació Professional en l’era 4.0′, organitzat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, REDIT i patrocinat per Bankia, amb l’objectiu de reforçar l’aposta per l’ensenyament professional en la comunitat.

L’esdeveniment, que se celebra els pròxims dies 17 i 18 de maig en el Palau de la Música de València, pretén contribuir a la difusió del coneixement de la Indústria 4.0 i propiciar una reflexió sobre els desafiaments i oportunitats per a la Formació Professional.

Així mateix permetrà aprofundir en el concepte d’Indústria 4.0 i conéixer les experiències que ja impacten a nivell mundial, amb especial èmfasi en l’ocupació i en les competències laborals que es demanden a l’alumnat d’FP.

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Vicent Marzà, serà l’encarregat de presidir l’acte d’obertura d’un Congrés en el qual participaran, entre altres, la directora general adjunta de Comunicació i Relacions Externes de Bankia, Amalia Blanco, i la directora de la Fundació Bankia per la Formació Dual, Mercedes Chacón.

El conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Vicent Marzà, serà l'encarregat de presidir l'acte d'obertura d'un Congrés en el qual participaran, entre altres, la directora general adjunta de Comunicació i Relacions Externes de Bankia, Amalia Blanco, i la directora de la Fundació Bankia per la Formació Dual, Mercedes Chacón.

A més, intervindran en taules redones i oferiran ponències relacionades amb temàtiques educacionals el director de Màrqueting Digital de Bankia, Félix Uriarte; el cofounder i CEO de Bankia Fintech by Innsomnia, Fran Estevan; i el director de negoci d’Empreses de Llevant de Bankia, José Manuel García Trany.

En paral·lel al Congrés, s’organitzarà una exposició amb els treballs dels instituts tecnològics de REDIT.

El patrocini s’emmarca en el conveni de col·laboració entre la Fundació Bankia per la Formació Dual i la Conselleria d’Educació i està dirigit a tots els docents de Formació Professional i Orientadors Educatius de la Comunitat Valenciana.

El congrés ‘La Formació Professional en l’era 4.0′ forma part del Pla 2018 per a la participació i la formació del professorat valencià. Aquest pla està compost per nou congressos, que es desenvolupen des de maig fins a novembre de 2018. La Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport ha ampliat els Cefire de nou a 18 centres de formació per al professorat valencià, onze dels quals són territorials i set són específics de diversos àmbits de coneixement.

Bankia aposta per la formació dual com a motor d’ocupabilitat i d’innovació en l’àmbit laboral, millorant la competitivitat de les empreses i accelerant la transformació del sistema educatiu en la seua constant actualització als requeriments de la nova economia i de les empreses.

0
Comentarios