fbpx

Matemàtiques, l'especialitat amb més places d'oposició

Encara resta definr el procés d'inspectors i la convocatòria a cos superior. 6 o 17 de juny de 2020, les dades que s'estudien d'inici de les oposicions.
Pablo RoviraMartes, 29 de octubre de 2019
0

La Conselleria d’Educació ha presentat a les organitzacions sindicals en Mesa sectorial la seua primera proposada de distribució per especialitats de l’oferta d’ocupació pública docent per a l’any vinent. Cal recordar que a l’oferta que s’aprove ara, la Conselleria ha proposada sumar les vacants que van quedar desertes en les oposicions del passat estiu. D’aquesta manera, les especialitats de Matemàtiques, amb 493 places, Valencià amb 294 i Castellà serien les especialitats amb major oferta de places per a les pròximes oposicions dels cossos de Secundària.

Cal recordar que el nombre total de places que es convocaran que són 3.598 d’ingrés lliure, 200 d’accés a Secundària i 27 d’Inspecció.

El sindicat Stepv ha assenyalat que «s’oposal a l’oferta, ja que no compta amb un pacte d’estabilitat per al professorat interí que garantisca la continuïtat en el treball després de les oposicions massives i ha insistit en la necessitat de negociar les plantilles retallades pel govern anterior del PP per tal de generar més llocs de treball».

Sobre l’oferta concreta, Stepv ha demanat, «en base a l’informe del resultat de les oposicions de 2019 elaborat pel sindicat, que no es convoquen places en aquelles especialitat en què s’hi ha quedat gent en l’atur ni en especialitats previstes per a 2020 de característiques similars.

La Conselleria també va informar que falta tancar el procediment d’inspecció i el d’accés a cos de subgrup superior (busquen especialitats en les quals hi haja una gran demanada). El convocaran el més prompte possible i es produirà en els mateixos tempos que per a l’ingrés. El que sí que ha quedat clar és que enguany ofertaran 100 places (previstes en el decret d’oferta de 2019) i en 2021 ofertaran les 200 places previstes en 2020.
Quant al calendari proposat la setmana passada d’inici de les oposicions, es plantejaven dues possibilitat, una començar el 6 de juny i una altra el 17 de juny.

0
Comentarios