fbpx

La Concertada se suma a la campanya contra la Lomloe ‘Europa. Escolta’ns’

Redacción-ValenciaJueves, 11 de febrero de 2021
0

Protesta contra la llei a un col·legi valencià.

Nombroses famílies valencianes i docents s’han sumat ja a la campanya “Europa. Escolta’ns”, que ha llançat el Fòrum de la Família a nivell nacional, dirigida a tota la societat, per a denunciar davant els eurodiputats del Parlament Europeu la Llei orgànica de modificació de la LOE (lomloe) coneguda com a Llei Celaá.

Segons Vicente Morro, membre del Fòrum de la Família i portaveu de la Mesa per l’Educació, entitat cívica que agrupa els principals representants de l’ensenyament concertat valencià, que porta organitzant en els últims mesos diverses accions de mobilització contra la Llei Celaá, “és molt important unir-nos tots per a mostrar el nostre rebuig a una llei que atempta contra les llibertats educatives i imposa un sistema estatista en l’Educació”.

Vicent Morro, Fòrum de la Familia "

És molt important unir-nos tots per a mostrar el nostre rebuig a una llei que atempta contra les llibertats educatives

"

La participació en aquesta campanya “Europa. Escolta’ns” contempla diverses accions per a compartir i difondre, una d’elles que els ciutadans emplenen un formulari amb el seu nom per a enviar mails personalitzats als eurodiputats amb aquesta petició.

Igualment, l’entitat organitzadora anima a utilitzar les xarxes socials, amb l’etiqueta #EuropaEscúchanos per a “mostrar públicament el descontentament amb aquesta Llei que limita la llibertat dels pares i els drets dels fills”.

Professionals en risc

Conforme apunta el Fòrum de la Família, la Lomloe “posa en risc l’Educació concertada a Espanya i, amb això, a més de 82.000 professors sense comptar el personal administratiu i de gestió dels centres” i presenta “riscos per a la llibertat i els drets humans”.

L’entitat expressa que “amb la Lomloe en vigor, no hi ha centres d’ensenyament lliures. No hi ha famílies lliures. No hi ha pluralitat. No hi ha gratuïtat”. La Lomloe “suposa diversos passos arrere en el camí del progrés educatiu i diversos passos arrere en la garantia de llibertats fonamentals”.

0
Comentarios