fbpx

“Mas Camarena” obté l’acreditació dels seus programes educatius

L’organització de Batxillerat Internacional ha acreditat a aquest centre en tots els seus programes educatius consagrant-ho com un centre capdavanter en matèria pedagògica dins de la Comunitat Valenciana.
Redacción-ValenciaViernes, 5 de febrero de 2021
0

Alumnat del Col·legi “Mas Camarena”.

L’organització mundial del Batxillerat Internacional acredita al Col·legi “Mas Camarena” amb els seus tres programes educatius.

Pioner

Aquest centre és pioner a implantar en totes les seues etapes aquest exigent marc pedagògic, una Educació internacional que ajuda a desenvolupar habilitats de pensament crític, la investigació i la mentalitat internacional. El Programa de l’Escola Primària (PEP), el Programa dels Anys Intermedis (PAI) i el Programa del Diploma, actualment són els programes més prestigiosos del món degut al seu incomparable rigor acadèmic i a la seua dedicació al desenvolupament emocional i social de l’alumne.

Direcció general "

“Pensem que l’Educació necessita un aprenentatge sense fronteres".

"

“Pensem que l’Educació necessita un aprenentatge sense fronteres, un currículum per a la ciutadania global, els conceptes de la qual, habilitats, coneixements i actituds, donen resposta a les necessitats futures i globals dels nostres alumnes”, informa el centre educatiu sobre la seua línia educativa.

0
Comentarios